2105223728 Αριστοτέλους 57, Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα bibisak@windowslive.com
hero image
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Σακελλαροπούλου Ακριβή / Αικατερίνη - Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος -
Πλατεία Βικτωρίας Αθήνα
Η Βιβή Σακελλαροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε ιατρική στο πανεπιστήμιο Ovidius στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας και είναι μητέρα ενος κοριτσιού. Η ειδικότητα της Ιατρικής Βιοπαθολογίας, ολοκληρώθηκε στο 1ο Νοσοκομείο ΙΚΑ Παπαδημητρίου, και στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Εκπαιδεύτηκε στο εργαστήριο Παρασιτολογίας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και συνεδρίων υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας και της ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology) με θέμα την υπογονιμότητα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει αρκετές εργασίες - δημοσιεύσεις στα Ελληνικά αρχεία AIDS, και στο Δελτίο Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας, καθώς και πιστοποίηση παρακολούθησης μαθημάτων στο Harvard X - online learning initiative of Harvard University. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ρουμάνικα. Από το 2011 διατηρεί νόμιμο Μικροβιολογικό εργαστήριο στην Αθήνα.

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1975 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΚΤΟΡΑ ΡΟΔΟΛΦΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ Τ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.